Akutní stavy v dětské neurologii - Aulická, Štefánia (Solen, Medical education, 2019)
Publikace podává informace o jednotlivých akutních stavech v dětské neurologii se zaměřením na diagnostiku, diferenciální diagnostiku a algoritmus terapie. Kapitoly jsou zpracovány dle nejnovějších klinických a vědeckých poznatků. Kniha chce zlepšit kvalitu péče o děti s neurologickým onemocněním. Je pomůckou pro lékaře při řešení těchto stavů v každodenní praxi.
Meduca
Keywords: Brain Diseases; Child; status epilepticus; infekce centrálního nervového systému; dítě; neurologie; Consciousness Disorders; Craniocerebral Trauma; pediatrie; Status Epilepticus; nemoci mozku; poruchy vědomí; kraniocerebrální traumata; Spinal Cord Injuries; poranění míchy; Central Nervous System Infections