Chronická prostatitída : syndróm chronickej prostatickej bolesti - Marenčák, Jozef (Solen, 2018)
Knižná publikácia o chronickej prostatitíde – syndróme chronickej prostatickej bolesti. Marenčák sa vo svojom diele venuje základnej problematike anatómie a fyziológie orgánov postihnutých syndrómom prostatickej bolesti, komplexnej diagnostike a rôznym spôsobom liečby. Téma je vysoko aktuálna, zapĺňa medzeru v urologickej literatúre a je určená nielen urológom, ale aj praktickým lekárom, neurológom či iným zdravotníckym profesiám. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Meduca
Keywords: nemoci prostaty; Prostatic Diseases; prostatitida; Prostatitis; andrologie