Jak (ne)přesadit starý strom : koncept Smyslové aktivizace v péči o seniory a osoby s onemocněním demencí - Vojtová, Hana (JOKL, 2018)
Kniha ukazuje, jak propojit péči s aktivizací, jak vytvořit prostředí domova, pomoci lidem důstojně stárnout. Přístupy lze využít i při domácí péči o seniora s demencí. Anotace NK ČR.
Keywords: demence; smyslová aktivizace; geriatrie; kognitivní remediace; domovy pro seniory; Geriatric Nursing; Cognitive Remediation; Homes for the Aged; Dementia; geriatrické ošetřovatelství