Dětská proktologie pro praxi - Škába, Richard; Helekal, Ivan (Mladá fronta, 2019)
Publikace se zabývá diagnostikou a léčbou nejčastějších vrozených a získaných onemocnění řiti konečníku a tlustého střeva u dětí. Kniha je určena specializovaným dětským chirurgům, ale zejména pro každodenní praxi pediatrické a chirurgické ambulance.
Edice postgraduální medicíny
Keywords: Colorectal Surgery; kolorektální chirurgie; koloproktologie; pediatrie; Colonic Diseases; vrozené vady; nemoci rekta; nemoci tlustého střeva; Congenital Abnormalities; Rectal Diseases