Mesalazin : molekula mnoha tváří - Slíva, Jiří (Medical Tribune CZ, 2019)
Publikace se zabývá mesalazinem. Pojednává o jeho terapeutickém potenciálu při léčbě ulcerózní kolitidy, zabývá se léčivými přípravky dostupnými v ČR a upozorňuje na rozdíly ve farmakokinetice.
Keywords: mesalamin; Pharmacokinetics; farmakokinetika; farmacie a farmakologie; Mesalamine; ulcerózní kolitida; Colitis, Ulcerative