Hovory s doktory : 12 pohledů na zdraví, lásku, víru... a život - Nesvadbová, Barbara; Knězů, Jakub (Euromedia Group, a. s, 2019)
Barbara Nesvadbová vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů – Hanu Papežovou, Andreje Sukopa, Jana Marka, Jiřího Kříže, Roberta Lischkeho, Pavla Pafka, Radkina Honzáka, Jana Daneše, Cyrila Höschla, Jana Pirka, Petru Tesařovou a Antonína Pařízka. Mluvila s nimi o jejich práci, o zdraví, o vztahu k pacientům, o jejich láskách, víře, která je provází, o životě. Nakladatelská anotace.
Universum
Keywords: Medicine; Physicians; lékařství; lékaři