DNA jako občanský průkaz : lekce z genetiky - Lízal, Pavel; Kalinová, Nikola (Munipress, 2019)
Kniha se soustředí na identifikační potenciál kyseliny deoxyribonukleové, nositelky dědičné informace. Ukazuje jak nám analýza DNA pomáhá při hledání pachatelů trestných činů, obětí katastrof, ztracených příbuzných či dávných předků.
Munice ; 4. svazek
Keywords: Forensic Anthropology; DNA; soudní antropologie; soudní lékařství; genetika člověka; Human Genetics