Světové standardy projektového řízení : pro malé a střední firmy : IPMA, PMI, PRINCE2 - Máchal, Pavel; Kopečková, Martina; Presová, Radmila (Grada, 2015)
Publikace porovnává tři celosvětově používané standardy projektového managementu: IPMA, PMI a PRINCE2. Je určena manažerům malých a středních firem, kteří chtějí do firmy implementovat principy projektového řízení, dále studentům VŠ a posluchačům kurzů, kterým pomůže lépe se ve standardech orientovat.
Manažer
Keywords: Practice Management; management lékařské praxe; management, organizace a řízení zdravotnictví