Řízení projektů v IT : kompletní průvodce - Schwalbe, Kathy (Computer Press, 2011)
Řízení projektů je jedním z nejdůležitějších, přitom však nejobtížnějších manažerských úkolů - a v oblasti informačních technologií to platí dvojnásob. Proslulá kniha zkušené autorky se zabývá celým životním cyklem softwarového projektu a přináší neocenitelné rady, návody, postupy a znalosti z praktického vývoje, které zlevní, urychlí a zefektivní průběh a dodání vašich projektů.
Keywords: Computers; počítače; Organization and Administration; organizace a řízení; management, organizace a řízení zdravotnictví