Patologie - Zámečník, Josef (LD Prager Publishing, 2019)
Učebnice patologie pro lékařské fakulty. První svazek se zabývá obecnými mechanismy lidských onemocnění, druhý patologií orgánových systémů a třetí patologií orgánových systémů, pediatrickou patologií, patologií systémových infekcí a metodikou moderní diagnostické patologie.
Keywords: Pathology; patologie