Zátěžová diagnostika v tělovýchovné a sportovní praxi - Struhár, Ivan; Novotný, Jan; Bernaciková, Martina; Kapounková, Kateřina; Pospíchal, Vladimír; Tomášková, Iva (Masarykova univerzita, nakladatelství MUNI Press, 2019)
Učební text poskytuje přehled nejčastěji využívaných testů s cílem objektivního posouzení trénovanosti (výkonnosti) testované osoby a zjištění reakce organismu (fyziologické i patologické) na zátěž. Užitečný pro studenty tělovýchovných fakult, samotné sportovce, trenéry a specialisty ve všech sportovních disciplínách. Nakladatelská anotace. Kráceno.
MUNI sport
Keywords: tělesná námaha; tělesná výkonnost; Physical Exertion; diagnostika; Physical Fitness; cvičení; tělovýchovné lékařství; diagnóza; Exercise; Sports; Diagnosis; Exercise Test; sporty; zátěžový test