Lymfedém - cviky, které pomáhají : edukační materiál pro pacienty - Macháčková, Elena; Šalmanová, Vlastimila; Libigerová, Kateřina (Fakultní nemocnice Olomouc, 2009)
Informační leták pro pacienty s popisem a ilustracemi cvičení při léčbě lymfedému.
Keywords: Lymphedema; terapie cvičením; Exercise Therapy; angiologie; lymfedém