Psoriáza : od teorie k praxi - Gkalpakiotis, Spyridon; Cetkovská, Petra; Kojanová, Martina; Arenberger, Petr (Mladá fronta, 2020)
Publikace přináší pohled na problematiku psoriázy. Zaměřuje se na etiopatogenezi a klinický obraz onemocnění, komorbidity, způsoby léčby i kazuistiky. Určeno dermatologům a ostatním specialistům včetně praktických lékařů.
Aeskulap
Keywords: komorbidita; dermatologie; Comorbidity; psoriáza; Dermatology; diagnóza; Psoriasis; dermatovenerologie; Diagnosis