Vliv životního prostředí a životního stylu na zdraví člověka - Zimová, Magdalena (Státní zdravotní ústav, 2006)
Studie se zabývá negativním vlivem životního prostředí a životního stylu na zdraví člověka. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Life Style; hodnocení rizik; vystavení vlivu životního prostředí; Physiological Phenomena; životní prostředí; látky znečišťující životní prostředí; Environmental Pollutants; zdraví; Environment; Environmental Exposure; životní styl; Risk Assessment; environmentální vědy; Health; fyziologické jevy