Jak nám kouření škodí, aneb, Mutanti a vetřelci - Nejedlá, Marie; Uličná, Eva; Švábová, Lenka; Jansíková, Daniela (Státní zdravotní ústav, 2018)
Komiks pro děti a mládež vysvětlující škodlivé účinky kouření.
Keywords: prevence kouření; zdravotní výchova; Lung Diseases; Tobacco Use Disorder; poruchy vyvolané užíváním tabáku; Smoking Prevention; plicní nemoci; kouření; Smoking; tabák; Nicotiana