Doporučený postup pro diagnózu a léčbu X-vázané hypofosfatemie - Haffner, Dieter; Emma, Francesco; Eastwood, D. M; Duplan, Martin Biosse; Bacchetta, Justine; Schnabel, Dirk; Wicart, Philippe; Bockenhauer, Detlef; Santos, Fernando; Levtchenko, Elena; Harvengt, Pol; Kirchhoff, Martha; et al. (Solen, 2019)
Publikace se zabývá aktuální léčbou a diagnózou X-vázané hypofosfatemické rachitidy. Půmocka odborníkům v péči o pacienty.
Pediatrie pro praxi, ISSN 1213-0494 2019; 20(Suppl Ch)
Keywords: Pharmaceutical Preparations; Familial Hypophosphatemic Rickets; ortopedie; Orthopedic Procedures; Biological Therapy; pediatrie; Bone and Bones; léčivé přípravky; ortopedické výkony; familiární hypofosfatemická rachitida; kosti a kostní tkáň; konzervativní terapie; biologická terapie; Conservative Treatment