Šonkův den (JS Press, 2006)
Zpráva z konference, která se zaměřila na léčbu obezity, ale i na podvýživu, diabetes či bariatrickou chirurgii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: nutriční terapie, dietoterapie a výživa; kongresy jako téma; diabetes mellitus; bariatrická chirurgie; inzulinová rezistence; Malnutrition; Bariatric Surgery; Congresses as Topic; obezitologie; podvýživa; Diet Therapy; Nutritional Physiological Phenomena; Obesity; dietoterapie; Insulin Resistance; Diabetes Mellitus; obezita; fyziologie výživy