Zápisník alkoholičky - Duffková, Michaela; Applová, Jindra (Motto, 2020)
Autobiografie Michaely Duffkové se zaměřuje na její závislost na alkoholu a na léčbu. Kniha vychází z příspěvků autorčina blogu a z úryvků z deníku, který si psala v průběhu protialkoholní léčby.
Keywords: návykové chování; ženy; History, 21st Century; Behavior, Addictive; Alcoholism; Blogging; blogování; dějiny 20. století; alkoholici; terapie; Czech Republic; History, 20th Century; adiktologie; sociální problémy; Česká republika; dějiny 21. století; Women; rodinné vztahy; Social Problems; Alcoholics; Family Relations; alkoholismus