Bude to bolet, doktore? : tajné deníky mladého lékaře : kniha, která vás přesvědčí, že humor a bolest patří k sobě - Kay, Adam; Kozák, Jan (Jota, 2018)
Beletrie sleduje mladého anglického doktora. Inspirováno autorovými deníky z dob praxe.
Keywords: History, 21st Century; lékaři; poskytování zdravotní péče; Delivery of Health Care; United Kingdom; Spojené království; dějiny 21. století; humanitní vědy a umění; Physicians