Senzoricko-senzitivní integrace v rehabilitaci poruch řeči a sluchu : sborník příspěvků : mezioborový seminář pro profese zabývající se rehabilitací poruch řeči a sluchu : 8.-9. ledna 2016 Praha (Výzkumné centrum hudební akustiky HAMU, 2016)
Práce publikované na Mezioborovém semináři pro profese zabývající se rehabilitací poruch řeči a sluchu v roce 2016.
Keywords: Rehabilitation of Speech and Language Disorders; Speech Disorders; rehabilitace sluchově postižených; Hearing Disorders; Communication; otorinolaryngologie; Correction of Hearing Impairment; rehabilitace poruch řeči a jazyka; logopedie, klinická logopedie; komunikace; poruchy řeči; poruchy sluchu