Já a můj doktor (Gema, 1998)
Brožura radí starým lidem, jak přistupovat k lékařské prohlídce.
Keywords: geriatrie; práva pacientů; pacienti; Patient Rights; vztahy mezi lékařem a pacientem; Patients; geriatrické ošetřovatelství; Physician-Patient Relations; praktické lékařství; General Practice; podpora zdraví; Health Promotion; Geriatric Nursing; všeobecné lékařství