Fit pro život (Gema, 1998)
Brožura informuje staré lidi o zdraví a prospěšnosti cvičení.
Keywords: podpora zdraví; cvičení; Health Promotion; Primary Prevention; Aged; Exercise; primární prevence; preventivní medicína; senioři