Kvalita života onkologických pacientů : léčba karcinomu prostaty - Katolická, Jana (Farmakon Press, spol. s r.o, 2020)
Publikace se zabývá vlivem nádoru prostaty na kvalitu života. Určeno odborné veřejnosti.
Farmakoterapie
Keywords: karcinom; Patients; Medical Oncology; Male; kvalita života; lékařská onkologie; Prognosis; nádory prostaty; Prostatic Neoplasms; pacienti; onkologie; Carcinoma; mužské pohlaví; Quality of Life; prognóza