Erlebašské rozjímání : quo vadis, Europa? : Erlebachova bouda 19.-22. května 2019 (Gentiana ve spolupráci s 1. lékařskou fakultou Univerzity Karlovy a Resortem Sv. František, 2019)
Sborník příspěvků z debaty o dalším směřování Evropy a jejích obyvatel z 19-22. 5. 2019.
Keywords: trvale udržitelný rozvoj; Sustainable Development; sociální hodnoty; Social Values; Europe; Evropa; sociologie; civilizace; sociální problémy; Civilization; Social Problems