Léčivý rodokmen : jak prababičky ovlivňují náš život - Šnajdrová, Lenka (Portál, 2020)
Příručka se zaměřuje na terapeutické účinky rodokmenů. Pomáhá lidem prozkoumat osudy jejich předků a vyhledat oblasti, které mohou ovlivňovat jejich životy.
Keywords: paměť; prarodiče; Pedigree; rodokmen; Family; rodina; Therapeutics; Grandparents; vztahy mezi generacemi; Intergenerational Relations; psychoterapie; Memory; sebepojetí; Self Concept; terapie