Záněty hltanu - Komínek, Pavel; Chrobok, Viktor; Astl, Jaromír; Širůček, Petr; Bavor, Josef (Tobiáš, 2016)
Publikace podává přehled současných znalostí a názorů týkajících se zánětů hltanu a jejich komplikací. Určeno pro odbornou veřejnost.
Medicína hlavy a krku
Keywords: faryngitida; Communicable Diseases; otorinolaryngologie; nemoci faryngu; infekční lékařství; Pharyngitis; infekční nemoci; farynx; Pharyngeal Diseases; Pharynx