Ošetřovatelské postupy v intenzivní péči : vylučovací systém - Suková, Olga; Knechtová, Zdeňka (Masarykova univerzita, 2019)
Učební text Masarykovy univerzity pro studenty oboru Intenzivní péče, sestry z praxe a širší odbornou veřejnost. Zaměřuje se na močové ústrojí a péči o pacienty s akutním poškozením ledvin.
Keywords: Urinary Tract; Urinary Diversion; Critical Care Nursing; Practice Patterns, Nurses'; diverze moči; Education, Nursing; ošetřovatelství; ošetřovatelská péče o pacienty v kritickém stavu; nefrologie; mimotělní eliminace; Acute Kidney Injury; studium ošetřovatelství; močové ústrojí; akutní poškození ledvin; ošetřovatelství - vzorové postupy