Sexuální chování a sexuální postoje obyvatelstva České republiky: výsledky reprezentativních výzkumů - Weiss, Petr (Akademie věd České republiky, 2012)
Teze disertační práce. Práce se zaměřuje na sexuální chování a postoje českých žen a mužů.
Keywords: sexuologie; Attitude; sexuální chování; Česká republika; interpersonální vztahy; psychologie, klinická psychologie; Interpersonal Relations; Data Collection; postoj; sexualita; Sexuality; Czech Republic; sběr dat; Sexual Behavior