Cholinesterasy v analýze a diagnostice : teze disertace k získání vědeckého titulu "doktor věd" ve skupině: Chemické vědy - Pohanka, Miroslav (Akademie věd České republiky, 2013)
Teze disertační práce. Práce se zabývá využitím cholinesteras pro analytické a diagnostické účely.
Keywords: biochemie; acetylcholin; neurotransmiterové látky; cholinesterasy; diagnostické techniky neurologické; Diagnostic Techniques, Neurological; Cholinesterases; Neurotransmitter Agents; Acetylcholine; neurologie