Myómy maternice - Redecha, Mikuláš (A-medi management, 2019)
Publikácia sa zaoberá myómy maternice a najmä spôsoby ich liečby. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: Gynecologic Surgical Procedures; farmakoterapie; Drug Therapy; onkologie; radioterapie; Myoma; ženské pohlaví; nádory dělohy; Female; Radiotherapy; Uterine Neoplasms; myom; gynekologické chirurgické výkony; gynekologie a porodnictví