Infekční lékařství - Husa, Petr; Krbková, Lenka (Masarykova univerzita, 2019)
Učební text Masarykovy univerzity pro studenty lékařské fakulty. Zaměřuje se infekční onemocnění a na antibiotickou a antivirovou terapii.
Keywords: infekční lékařství; Antiviral Agents; antivirové látky; Anti-Bacterial Agents; Communicable Diseases; infekční nemoci; antibakteriální látky