Ošetřovatelské diagnózy : definice & klasifikace : 2018-2020 - Herdman, T. Heather; Kamitsuru, Shigemi; Mandysová, Petra (Grada Publishing, 2020)
Příručka pro studenty oboru ošetřovatelství a pro zdravotní sestry v praxi. Zabývá se aktuální schválenou terminologií a klasifikací ošetřovatelských diagnóz.
Keywords: diagnostika; ošetřovatelská diagnóza; ošetřovatelská péče; Nursing Diagnosis; ošetřovatelství; standardizovaná ošetřovatelská terminologie; Nursing Care; Standardized Nursing Terminology