Rozvíjíme logické myšlení - Rougier, Roger; Taillefer, Jacques; Dufranne, Henri (Portál, 2000)
Soubor her, hádanek a cvičení pro děti od 7 do 11 let využívá dětskou hravost k rozvoji logického myšlení. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Nápady - hry - tvořivost
Keywords: rozvoj osobnosti; Personality Development; hra a hračky; Child; dítě; Thinking; psychologie, klinická psychologie; myšlení; Play and Playthings; pediatrie