Stárnutí, paliativní péče a prožívání zármutku : u osob s mentálním postižením - Cimrmannová, Tereza (Portál, 2020)
Publikace se zabývá paliativní péčí o mentálně postižené osoby a tématy stárnutí a zármutku. Určeno pro rodinné příslušníky osob s mentálním postižením a pracovníky pomáhajících profesí.
Keywords: osoby s mentálním postižením; psychologie, klinická psychologie; zármutek; Persons with Intellectual Disabilities; stárnutí; paliativní medicína; Grief; paliativní péče; Palliative Care; Aging