Počítací komůrka Meopta (podle Bürkera) : typové číslo 596 14 (Meopta, 1955)
Návod k použití počítací komůrky s dělením počítacích sítí podle Bürkena určené k počítání červených a bílých krvinek a krevních destiček.
Keywords: Leukocyte Count; hematologie a transfuzní lékařství; technika lékařská, zdravotnický materiál a protetika; počet leukocytů; klinické laboratorní techniky; Erythrocyte Count; počet erytrocytů; počet trombocytů; počítací komůrky; Platelet Count; Clinical Laboratory Techniques