Dívej se, povídám-- : texty od neslyšících, pro neslyšící, o neslyšících - Sedláčková Půlpánová, Lucie; Tetauerová, Ivana (Česká unie neslyšících, 2006)
Sbírka povídek, pohádek a poezie od sluchově postižených autorů.
Keywords: Persons with Hearing Disabilities; humanitní vědy a umění; sluchově postižení; znaková řeč; Sign Language