Homeopatie pro seniory - Bartlová, Eliška; Jesenická, Radana; Pszczolková, Ludmila (Grada, 2020)
Publikace se zaměřuje na homeopatickou léčbu zdravotních problémů seniorů. Příručka zejména pro seniory.
Zdraví & Životní styl
Keywords: geriatrie; Self Care; homeopatie; materia medica; Homeopathy; alternativní lékařství; podpora zdraví; péče o sebe; senioři; Health Promotion; Aged; Materia Medica