Kuchařka při onemocnění dnou : dieta bez purinů - Milatová, Růžena (Vyšehrad, 2020)
Kuchařka od nutriční terapeutky je určena pro pacienty, kterým byla diagnostikována dna.
Vaříme s dietní sestrou
Keywords: jídelníček; puriny; dieta; Menu Planning; Cooking; dna (nemoc); Diet; vaření; Gout; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Purines