Dětská neurochirurgie v kazuistikách - Homolková, Helena (Maxdorf, 2020)
Publikace se zaměřuje na dětskou neurochirurgi a zahnuje mnoho kazuistik. Určeno pro neurochirurgy, neurology, dětské lékaře a pro každého, kdo s touto problematikou přichází do styku.
Jessenius
Medicína v instruktivních kazuistikách
Keywords: dítě; Central Nervous System Diseases; Central Nervous System Neoplasms; nemoci centrálního nervového systému; neurochirurgické výkony; malformace nervového systému; Neurosurgical Procedures; Child; dětská chirurgie; Neurosurgery; nádory centrálního nervového systému; neurochirurgie; Nervous System Malformations