Za zdravím do kúpelov (Šport, 1959)
Informační publikace lázeňského zařízení Sliač seznamuje s jeho historií, geologickou stavbou, klimatickými podmínkami, složením minerálních pramenů, polohou a dostupností i s jeho vybavením včetně ceníku pokojů a koupelí. Publikace je doprovázena řadou fotografií.
Keywords: Slovakia; lázně; Balneology; veřejné zdravotnictví; Health Resorts; rehabilitační a fyzikální medicína; Mineral Waters; balneologie; minerální vody; Slovenská republika; Sliač (Slovensko)