Očkování u dětí : spolupráce specialistů a primární péče - Cabrnochová, Hana; Lebl, Jan; Roháčová, Hana; Bronský, Jiří; Keslová, Petra; Kosina, Pavel; Rumlarová, Šárka; Sedláček, Petr; Škovránková, Jitka (Galén, 2020)
Pátý svazek ediční řady Motolské pediatrické semináře je věnován problematice očkování dětí v pohledu různě zaměřených specialistů. Určeno odborníkům v praxi.
Motolské pediatrické semináře ; 5
Keywords: Vaccination; dítě; preventivní medicína; Česká republika; pediatrie; Czech Republic; vakcinace; primární zdravotní péče; Child; Primary Health Care