Psychologie kriminálního chování : vybrané otázky etiologie, andragogické intervence a resocializace - Veteška, Jaroslav; Fischer, Slavomil (Grada, 2020)
Publikace se zaměřuje na kriminální chování a na resocializaci zločinců z pohledu psychologie. Určeno odborné veřejnosti.
Psyché
Keywords: kriminální psychologie; Criminal Psychology; zločinci; Criminal Behavior; Crime; psychologie, klinická psychologie; sociální péče; Social Welfare; Social Problems; zločin; Criminals; výchova a vzdělávání; sociální problémy; kriminální chování; Education