Zdravé plíce : jak se zbavit dýchacích potíží, astmatu, alergií a chrápání - Barczok, Michael; Pondělíček, Jiří; Riegel, Leonard (Euromedia Group, 2020)
Publikace se zaměřuje na zdravé dýchání a prevenci a léčbu plicních onemocnění. Příručka pro širokou veřejnost, která obsahuje i praktické rady.
Zdraví + medicína
Keywords: podpora zdraví; pneumologie a ftizeologie; dýchání; Lung; Primary Prevention; primární prevence; Respiration Disorders; plicní nemoci; Lung Diseases; poruchy dýchání; plíce; Health Promotion; Respiration