Akutní kardiologie do kapsy : přehled současných diagnostických a léčebných postupů v akutní kardiologii - Vojáček, Jan (Mladá fronta, 2020)
Příručka se zaměřuje na základní akutní stavy při onemocnění srdce. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Acute Disease; nemoci srdce; urgentní lékařství; kardiologie; Heart Diseases; akutní nemoc