Odběr stolice (kakání) (Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením, z. s, 2012)
Edukační leták pro mentálně postižené o odběru stolice.
Keywords: Feces; Specimen Handling; vnitřní lékařství; odběr biologického vzorku; feces; Persons with Intellectual Disabilities; osoby s mentálním postižením