Jak na dospívání : pro rodiče mladých lidí s mentálním postižením - Eisner, Petr; Kronegger, Sašo; Zupan Cvetežar, Nataša; Turk, Mateja; Brchaňová, Jitka; Dočkálková, Xenie; Stejskalová, Jana; Neubertová, Helena (Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, z.s, 2019)
Brožura pro rodiče mentálně postižených dětí. Na příkladech klientů vysvětluje, jak a proč je důležité podporovat sexualitu dospívajících dětí.
Keywords: psychologie, klinická psychologie; Child Development; vztahy mezi rodiči a dětmi; sexuální chování; vývoj dítěte; výchova mentálně retardovaných; interpersonální vztahy; Sexuality; Puberty; Interpersonal Relations; Persons with Intellectual Disabilities; Sexual Behavior; sexualita; Sexual Development; Adolescent Development; osoby s mentálním postižením; vývoj mladistvých; Parent-Child Relations; Education of Persons with Intellectual Disabilities; sexuální vývoj; puberta; pedagogika