Láska, sex a já - Mroczkowská, Pavlína; Stoklasová, Michaela; Miková, Zdenka; Cvengroš, Pavel; Blažková, Anna; Uhlířová, Barbora; Dočkálková, Xenie; Stejskalová, Jana; Neubertová, Helena (Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, z.s, 2016)
Edukační brožura pro mentálně postižené o lásce, sexu, manželství, antikoncepci, potratu a vztazích mezi partnery.
Už vím! : srozumitelně o těle a duši pro ženy s mentálním postižením
Keywords: Sexually Transmitted Diseases; indukovaný potrat; manželství; interpersonální vztahy; Marriage; Abortion, Induced; Persons with Intellectual Disabilities; Contraception; těhotenství; Coitus; Sexual Behavior; sexuální chování; sexuálně přenosné nemoci; antikoncepce; sexuologie; Interpersonal Relations; Pregnancy; koitus; osoby s mentálním postižením; zdravotní výchova