Praktická pneumologie - Pešek, Miloš (Maxdorf, 2020)
Učebnice zaměřující se na diagnostiku a léčbu onemocnění dýchacího systému, zejména plic. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: Clinical Medicine; klinické lékařství; Pulmonary Surgical Procedures; transplantace plic; Radiology; Lung Transplantation; Lung Diseases; chirurgie plic; pneumologie a ftizeologie; Respiratory System; radiologie; plicní nemoci; dýchací soustava