Interna - Češka, Richard; Štulc, Tomáš; Tesař, Vladimír; Lukáš, Milan (Stanislav Juhaňák - TRITON, 2020)
Publikace se zaměřuje na interní onemocnění, obsahuje praktické informace. Učebnice určená odborníkům a studentům.
Keywords: Internal Medicine; vnitřní lékařství