Chcete sebe i své okolí ochránit před chřipkou? Musíte vědět, jak chřipka vzniká a co máte dělat, abyste nedostali nebo nešířili chřipku (Výzkumný ústav zdravotnické osvěty, 1955)
Informační letáček o chřipce, jak jí předcházet a jak se při ní chovat.
Keywords: zdravotní výchova; Influenza, Human; chřipka lidská; infekční lékařství; Health Education